[vc_row full_width=”stretch_row”][vc_column][foundry_page_title icon=”ti-ruler-pencil” layout=”left-large-image” title=”Veckans Studietips” subtitle=”Veckans studietips: Ladda ner och använd ’Clevr Notes'” image=”2021″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Bättre betyg börjar med bättre anteckningar

Ladda ner vår mall (förenklad version av Cornells metod) och börja använda den under lektioner för att öka inlärningen. Bara en liten ökad ansträngning under lektion kan ge stora resultat för ens inlärning.

Ladda ner HÄR.

 

Källor:

http://lsc.cornell.edu/notes.html[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_empty_space height=”50px”][vc_column_text]

Få nya studietips, artiklar och boktips för barn varenda vecka.

[/vc_column_text][contact-form-7 id=”67″][foundry_sharing][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Fler inlägg

[/vc_column_text][foundry_blog][/vc_column][/vc_row]