[vc_row full_width=”stretch_row”][vc_column][foundry_page_title icon=”ti-ruler-pencil” layout=”left-large-image” title=”Veckans Studietips” subtitle=”Öka din produktivitet med dessa tips” image=”530″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

6 handfasta tips för att inte skjuta upp pluggandet!

  • Var redo. När det är dags att sitta och faktiskt få något gjort, se till att allt du behöver finns för att slutföra uppgiften. Det betyder pennor, bra belysning, böcker och bekväma tröjor.
  • Starta om dagen kl. 14.00. Omvärdera vad som är högsta prioritet på eftermiddagen och få det gjort med en ny start.
  • Fråga efter hjälp. Det är okej att fråga om hjälp (från en vän, lärare, doktor eller mamma), så att du kommer vidare att slutföra uppgiften.
  • Ange regler (och följ sedan dem). Disciplin är viktig, även om det bara betyder att du bara checkar e-post en gång i timmen eller stänger av musiken för att fokusera uppmärksamheten på en lång artikel.
  • Belöna dig själv. Små belöningar under vägen göra det lättare att uppnå ett stort mål. Varje gång en del av en uppgift är klar, ge dig själv en fem minuters paus och gör något annat.
  • Skriv ut varje steg. Ett av de bästa sätten att faktiskt avsluta en uppgift är att bryta upp det i mindre aktiviteter, som att skriva en mening istället för att skriva ett papper. Skriv ner varje steg på hur du ska slutföra uppgiften. Följ sedan dessa instruktioner och avsluta ditt arbete!

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_empty_space height=”50px”][vc_column_text]

Få nya studietips, artiklar och boktips för barn varenda vecka.

[/vc_column_text][contact-form-7 id=”67″][foundry_sharing][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Fler inlägg

[/vc_column_text][foundry_blog][/vc_column][/vc_row]