ELLIOT G

ALLMÄN LÄXHJÄLP, MA SO, NO, TE, EN, FR

Elliot gick Kungsholmens Natural Science program och gick ut med toppbetyg. Tack vare de betygen kan han i lugn och ro kunna tänka över vilka studier han vill fortsätta med, för dörren står öppen till landets utbildningar. Elliot började arbeta som läxhjälp parallellt med sina studier på Kungsholmens Gymnasium för 3 år sedan och upptäckte att det var väldigt roligt och spännande att följa sina elevers utveckling. När hans elever fick A i ett ämne kändes det som att han själv fått ett A.

Ålder:

19

Sysslar just nu med:

Jobbar på gym och Clevr

Favoritaktivitet:

Dykning 

Favoritmat:

Råraka

Favoritmusik:

Rap

Favoritdestination:

London eller Väst Indien

Favoritämne:

Biologi 

Drömkarriär:

Hjärnkirurg eller kvant

Favoritlåt just nu:

So What – Miles Davis

Vardagshobby:

Senaste veckorna segling, men vanligtvis gymaktivitet

Favoritbok:

Thinking fast and slow – Daniel Kahneman

Favoritfilm:

Intouchables

OM ELLIOT MED HANS EGNA ORD

Tiden på Kungsholmens Gymnasium var verkligen stenhård och det var mycket plugg, men den bestod av mycket roligheter också och fantastiska nya bekantskaper och vänner! Redan i grundskolan hittade jag ett sätt att plugga som passade mig. Det gjorde att jag inte hade för mycket ångest inför prov och inlämningar och som gav utrymme till att hänga med kompisar och göra annat under studietiden. Dykning är en passion och jag älskar att dyka. Jag har lyckats utbilda mig till Rescue Diver och nästa steg är Dive Master. Utöver dykning så ligger skidåkning mig varmt om hjärtat och det är något jag vill ägna mycket mer tid åt framöver. Även segling är otroligt roligt och jag har tillsammans med en kompis, som har en Express, fräschat upp mina seglingskunskaper senaste tiden.

Även segling är otroligt roligt och jag har tillsammans med en kompis, som har en Express, fräschat upp mina seglingskunskaper senaste tiden. Vad framtiden bär med sig vet jag inte än, men mina mål är att ha en meningsfull fritid, ett yrke som jag brinner för och vidareutbilda mig inom det när jag funderat ut vad det är jag vill arbeta med. Jag har länge haft drömmar om att studera utomlands på något mytomspunnet universitet och sedan jobba och bo utomlands. Men jag har under den senaste tiden börjat uppskatta Sverige mer och mer och kanske ändrar mig och stannar kvar i Sverige. Fast det ena kanske inte behöver utesluta det andra. Kan man både ha kakan kvar och äta den?

UTMÄRKANDE EGENSKAPER

Baserat på ett Myers-Briggs inspirerat personlighetstest.

 • Direkt och ärligt
  Ärliga uttalanden och information
 • Viljestark
  Står starkt vid sina idéer
 • Hängiven
  Slutföra saker är nästan som en etisk skyldighet
 • Lojal och pålitlig
  Man slutför det man har lovat
 • Gillar ordning
  Tydliga strukturer regler och roller
 • Organiserad
  Inga problem med distribution av uppgifter och ansvar

STYRKA INOM UNDERVISADE ÄMNEN

Baserat på gymnasiebetyg. Ett A motsvarar 100%, B 80%, C 60%, D 40%, E 20%. Alla kursbetyg inom ett specifikt ämne ger ett medelvärde demonstrerat nedan.

Matematik
NO
SO
Engelska
Franska

UTBILDNING

2014-2017
KUNGSHOLMENS GYMNASIUM
Natural Science programmet
2005-2014
Franska Skolan/École Francaise
Grundskola 0-9

Elliots studietips:

”Identifiera det som din lärare anser relevant och lär dig att notera det från lektion och böcker på ett sätt som funkar för dig. Undvik irrelevanta detaljer och lägg tid på att göra fina och strukturerade noteringar.”

Fråga Elliot om han vill ha kaffe eller te:

E-MAIL

elliot@clevr.se

Studiecoachen återkommer inom 24 timmar.

Ring upp migMaila migIngen preferens