LOUISA A

ALLMÄN LÄXHJÄLP, MA SO, NO, TE, EN, SV

Louisa har de 3 senaste åren spenderat tid på Kungsholmens Gymnasium, och var mycket framgångsrik akademiskt men även inom sociala sammanhang. Nu är ögonen riktade mot Karolinska Institutet där Louisa planerar att studera läkarlinjen.

Ålder:

19

Sysslar just nu med:

Jobbar på NK

Favoritaktivitet:

Baka

Favoritmat:

Sushi

Favoritmusik:

Svenska topplistan

Favoritdestination:

Sol & bad

Favoritämne:

Biologi och matte 

Drömkarriär:

Läkare 

Favoritlåt just nu:

1-800-273-855 – Logic

Vardagshobby:

Umgås med kompisar

Favoritbok:

Da Vinci koden – Dan Brown

Favoritfilm:

A Beautiful Mind

OM LOUISA MED HENNES EGNA ORD

Jag tyckte Kungsholmens Gymnasium var superbra. Mycket tack vare härliga och engagerade lärare, men min klass hade också en jättehärlig dynamik. Alla hjälpte varandra inför prov och inlämningar, och det var väldigt sällan man kände att klasskamrater inte hade uppriktig vilja att hjälpa en. Jag tog på mig rollen som representant för klassen, anordnade slutmiddag/slutskiva och många andra aktiviteter under mina tre år. Jag tyckte det var viktigt att vår klass fick så mycket utav Kungsholmens Gymnasium som möjligt, så därför tog jag på mig det ansvaret. Otroligt kul och givande, men så klart stressigt under vissa intensiva perioder.

Jag har tidigare varit relativt aktiv inom Moderaternas Ungdoms Förbund, men ser verkligen inte mig själv inom en politisk karriär just nu. Vid det här laget drömmer jag om att bli läkare. Vill så jättegärna forska inom ett ämne jag tycker är fascinerande och intressant. Misstänker dessutom att jag är en sådan person som måste jobba inom ett område som jag anser roligt, annars kommer det inte alls bli bra. Men så fort det är ett ämne som är relevant för mig brukar jag snabbt bli passionerad och motiverad, och jag vill lära mig utnyttja den slags motivationen på bästa sätt. Hoppas också att jag kan dela med mig av min passion och motivation till andra när jag arbetar som studiecoach.

UTMÄRKANDE EGENSKAPER

Baserat på ett Myers-Briggs inspirerat personlighetstest.

 • Tolerant
  Riktig lagspelare
 • Pålitlig
  Kan alltid lita på henne
 • Karismatiskt
  Kommunicerar med förnuft känslor och passion
 • Altruistisk
  Osjälvisk
 • Naturlig ledare
  Hamnar ofta i ledarroller

STYRKA INOM AKTUELLA ÄMNEN

Baserat på sina betyg under gymnasieutbildning. Ett A motsvarar 100%, B 80%, C 60%, D 40%, E 20%. Alla kursbetyg inom ett specifikt ämne ger ett medelvärde demonstrerat nedan.

Matematik
SO
NO
Svenska
Engelska

UTBILDNING

2014-2017
KUNGSHOLMENS GYMNASIUM
Natural Science programmet
2005-2014
Futuraskolan
Grundskola 0-9

Louisas studietips:

”Planera i god förväg hur du ska distribuera ditt studerande. En bra planering tar sannerligen mycket tid, men ger dig mer tid till fritidsintressen och nöjen i slutändan.”

Fråga Louisa om hon vill ha kaffe eller te:

E-MAIL

info@clevr.se (Ämne – Louisa A)


Studiecoachen återkommer inom 24 timmar.

Ring upp migMaila migIngen preferens